AFLYSNING OG REFUNDERING


Aflysning og refundering af billetter til forestillingen MUCH ADO ABOUT NOTHING i Botanisk Have dækker kun over, at forestillingen slet ikke gennemføres, for eksempel på grund af vedvarende regn. Hvis der ved aftalt forestillingsstart forventes opklaring i vejret i løbet af 30 minutter, udsætter vi forestillingen. Hvis forestillingen derefter aflyses, inden der samlet er spillet 30 minutter af forestillingen, ombyttes eller refunderes billetterne.

Det kan også ske, at det undervejs begynder at regne. Som regel vil dette kun være i form af byger, hvorfor forestillingen i første omgang afbrydes. Forestillingen fortsætter efter bygens ophør. Dette kan ske indtil flere gange og i dette tilfælde ombyttes/refunderes billetterne ikke.

Skulle det ske, at regnen ikke hører op, og resten af forestillingen må aflyses efter afbrydelsen, gælder følgende retningslinjer:

  • Hvis forestillingen aflyses efter en sammenlagt spilletid på over 30 minutter fra forestillingens påbegyndelse, ombyttes/refunderes billetterne ikke.

  • Ombytning til en anden dato kan kun lade sig gøre, såfremt der er flere spilledage tilbage med ledige billetter.

  • I tilfælde af aflysning sker refundering af billetprisen automatisk via Billetto. Du skal ikke foretage dig noget. 

  • Ved refundering refunderes selve billetten – billetgebyret er ikke refunderbart.


Aftenens forestilling


Vi opdaterer løbende denne status. Hvis ikke andet fremgår, planlægger vi at gennemføre aftenens forestilling og glæder os til at byde jer velkommen.