Foto fra hvalkælderen på Zoologisk Museum

Rundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum.

Det er ved at være sidste chance for at opleve det traditionsrige Zoologisk Museum, som efter 52 år lukker for besøgende den 23. oktober 2022. Det sker som led i forberedelserne til åbningen af den nye store museumsbygning, der om nogle år samler Statens Naturhistoriske Museum i nye fantastiske rammer i Botanisk Have. 

Zoologisk Museum har givet generationer af besøgende store oplevelser i naturens verden, og vi skal på rundvisningen høre de gode historier, se de smukke gamle dioramaer og hilse på alt fra mammutten til kæmpedovendyret.

Vi udbyder rundvisninger både for voksne og særligt for børnefamilier. Der vil være masser af genstande at røre ved og rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Praktisk information

Varighed: 1½ time.

Antal: Der kan være op til 25 deltagere på en rundvisning.

Mødested: Zoologisk Museums billetsalg. Billetten skal fremvises ved fremmøde. Dørene åbnes 10 minutter inden rundvisningen. Rundvisningen starter til tiden. Man kan ikke tilgå rundvisningen efter afgang.

Kørestolsbrugere kan godt deltage i rundvisningen. Giv os venligst besked på forhånd via rundvisning@snm.ku.dk, så vi kan tage bedst muligt hensyn.

Det er under normale omstændigheder ikke muligt at bytte eller refundere billetter til rundvisningen. Skulle arrangementet blive aflyst, får du direkte besked via mail fra Billetto, og vi refunderer automatisk billetprisen.

Billet til rundvisning

Billet: 150 kr. (+ gebyr)

Børnebillet (3–17 år): 120 kr. (+ gebyr)

Billet for årskortholder: 
110 kr. (+ gebyr)
Der kan købes én billet pr. årskort til Statens Naturhistoriske Museum. Kortet skal fremvises i indgangen sammen med billetten.

Særligt for årskort DUO: 
Har du et årskort DUO til Statens Naturhistoriske Museum, kan du købe to billetter af typen 'billet for årskortholder' og tage en gæst med på rundvisning.