billede af børn i udstillingen

Familierundvisning på
 Zoologisk Museum efter lukketid

Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur specielt henvendt til børnefamilier.
Vi kommer rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum. 

Udover hvalkælderen og Misty har hver rundvisning et særligt tema som lægger ruten forbi udvalgte af museets highlights. Læs mere under de enkelte rundvisninger. Find link til dem længere nede på siden.

Der er i øjeblikket ingen familierundvisninger i kaldenderen

Praktiske informationer

Varighed: 1½ time.

Målgruppe: Rundvisningen henvender sig til voksne med børn. Vi anbefaler fra 8 år og op, men alle er velkomne.

Antal: Der kan være op til 15 deltagere på en rundvisning.

Mødested: Zoologisk Museums billetsalg. Billetten skal fremvises i døren. Dørene åbnes 10 minutter inden rundvisningen. Rundvisningen starter til tiden. Man kan ikke tilgå rundvisningen efter afgang.

NB! Det er ikke muligt at bytte eller refundere billetter til rundvisninger.

COVID-19
Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer og har sørget for ekstra god plads ved at sætte færre billetter til salg pr. arrangement.Om Zoologisk Museum

Statens Naturhistoriske Museum er nationalmuseum for naturhistorien i Danmark og består i dag af besøgsadresserne Zoologisk Museum, Geologisk Museum og Botanisk Have.

Museet har ansvaret for forvaltningen af de nationale naturhistoriske samlinger og den tilknyttede forskning og formidling. Samlingerne udgør museets absolutte kerne. De omfatter ca. 14 mio. genstande indsamlet over hele kloden gennem 400 år, bl.a. skind, skeletter, dyr i sprit, insekter på nål, planter på herbarieark, fossiler, mineraler og meteoritter.

På Zoologisk Museum kan du gå på opdagelse i dyrenes verden blandt vores tusindvis af udstillede genstande.