Pige med kranie

Efterårsferie for hele familien

BAMSEZOOLOGER, ABEDYST, FOREDRAG OG RUNDVISNINGER
14. – 22. OKTOBER 2023

Statens Naturhistoriske Museum kan du gå bananas hver dag i den store abedyst; få et abepas, løs udfordringerne i abeudstillingen og vær med i lodtrækningen om præmier.

Du kan også tage dit yndlingstøjdyr med under armen og få det artsbestemt af vores bamsezoologer, doktor Gjerløff og doktor Trolle, som sidder klar mandag den 16. og fredag den 20. oktober.

Efterårsferien byder desuden på guidede ture for både voksne og familier uden for åbningstid i særudstillingen 'Aber – vores vilde familie'.

Onsdag den 18. oktober holder vi længe åbent og inviterer i samarbejde med WWF Verdensnaturfonden til et abeskønt foredrag for hele familien, hvor du kan høre to naturfotografer fortælle om deres personlige møder med alverdens aber.

Udenfor i Botanisk Have kan du nyde løvets smukke røde og gule nuancer og tanke energidepoterne op. Efterårsferien er samtidig sidste chance for at opleve de levende sommerfugle i Sommerfuglehuset, som lukker for vintersæsonen den 22. oktober. Oplev deres forunderlige forvandling helt tæt på og udforsk resten af Palmehuset.