Gæster på rundvisning i Botanisk Have

Familierundvisning i Botanisk Have


Oplev Botanisk Have i børnehøjde på en guidet tur for familier rundt i Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden. På rundvisningen kommer I med rundt udendørs i den spændende have, hvor vi skal helt tæt på naturen.

Vi sætter alle sanser i spil, når vi ser, rører, dufter og nogle gange smager på planterne i haven. Til nogle rundvisninger laver vi sammen en lille souvenir, I kan tage med hjem.

Billetten giver jer samtidig adgang til Palmehuset, så I får mulighed for at udforske plantesamlingen på egen hånd efter rundvisningen.

« juni 2024 »
M T O T F L S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Billet til rundvisning

Billet: 150 kr. (+ gebyr)

Børnebillet (3–17 år): 120 kr. (+ gebyr)

Billet for årskortholder: 
110 kr. (+ gebyr)
Der kan købes én billet pr. årskort til Statens Naturhistoriske Museum. Kortet skal fremvises i indgangen sammen med billetten.

Særligt for årskort DUO: 
Har du et årskort DUO til Statens Naturhistoriske Museum, kan du købe to billetter af typen 'billet for årskortholder' og tage en gæst med på rundvisning.

Kommende familierundvisninger i Botanisk Have

Se alle arrangementer

Praktisk information

Dato og tid: Søndage kl. 10.00 – 11.30.

Målgruppe: Rundvisningen henvender sig til voksne med børn. Vi anbefaler fra 7 år og op, men alle er velkomne.

Antal: Der kan være op til 25 deltagere på en rundvisning.

Mødested: Hovedindgangen til Botanisk Have nær Nørreport Station (Gothersgade 128). Billetten skal fremvises ved fremmøde. Rundvisningen starter til tiden. Man kan ikke tilgå rundvisningen efter afgang.

Kørestolsbrugere kan desværre ikke deltage på rundvisningerne i Botanisk Have, da ruten går ad trapper i det fredede Palmehus og eller på stenhøjene i haven.

NB. Det er under normale omstændigheder ikke muligt at bytte eller refundere billetter til rundvisningen. Skulle arrangementet blive aflyst, får du direkte besked via mail fra Billetto, og vi refunderer automatisk billetprisen.

 

Om Botanisk Have – et levende museum

Botanisk Have er et grønt åndehul i hjertet af København, som inviterer til fordybelse i naturens verden. Botanisk Have er anlagt i 1874 efter haveplan fra Landskabsgartner H.A. Flindt og siden renoveret i 2012 af Landskabsarkitekt Jens Hendeliowitz, der bl.a. er kendt for istandsættelserne af slotshaverne ved Fredensborg og Frederiksborg samt Kongens Have i København.

Den gamle have er en del af Statens Naturhistoriske Museum og adskiller sig markant fra andre parker i storbyen ved at være et levende museum med forskning, formidling, undervisning og naturbevarelse som hovedopgaver.

Kontakt

Spørgsmål angående vores rundvisninger kan rettes til: rundvisning@snm.ku.dk
Vær opmærksom på, at der kan være svartid.

Private rundvisninger

Er I en gruppe der ønsker en rundvisning, måske med et særligt tema, med særlige hensyn eller på et særligt tidspunkt, så send os en forespørgsel på rundvisning@snm.ku.dk.
Vær opmærksom på, at der kan være svartid.