Observation og beskrivelse på museet

Om materialet

Dette materiale er til brug i udstillingerne, når du med din klasse besøger Statens Naturhistoriske Museum på egen hånd.
Der er udviklet materiale dels til Zoologisk Museum, til udstillingerne 'Mineralsalen' og 'Dinosaurernes konge' på museets adresse på Øster Voldgade, samt til Sommerfuglehuset i Botanisk Have.

Ved brug af appen Beskriv Verden, skal eleverne udarbejde detaljerede billedbeskrivelser af udstillingsgenstande og knytte egne ord og fagord til deres observationer. Ligesom forskerne på Statens Naturhistoriske Museum, skal eleverne arbejde naturvidenskabeligt når de fokuserer deres iagttagelser på detaljer, forskelle og ligheder.

Til hvert emne kan du printe elevark og en lærervejledning. I lærervejledningen kan du finde forslag til temaer, som du og dine elever kan arbejde videre med efter museumsbesøget.

Observation og beskrivelse på museet er udviklet til elever fra 3. - 6. klasse.
Materialet bygger på og anvender appen Beskriv Verden - læs mere her

Næb, fødder og tæer