BioBlitz Ulbjerg Klint

BioBlitz ved Ulbjerg Klint

Hej 
Vi er nogle super nørdede biologistuderende fra læreruddannelsen i Skive. Vi vil hermed invitere til en fantastisk BioBlitz på de offentligt tilgængelige steder langs Ulbjerg Klint ved Lovns Bredning. Datoen for dette fantastiske arrangement er d. 29/04-2016. 

Arrangementet er for ALLE – om du er super nørdet eller blot nybegynder, så er du mere end velkommen. Så ta’ gerne din ven, far eller tante – ja gerne hele familien eller din klasse, under armen og kom med til en oplevelsesrig dag med en masse andre mennesker. 

Da det er en BioBlitz er fokus for dagen, at registrere så mange arter som overhovet muligt, på et afgrænset område i dette tilfælde Ulbjerg Klint. En BioBlitz forløber som regel over 24 timer (vi er dog kun til stede i tidsrummet fra kl. 8-16). Under BioBlitzen skal man registrere biodiversiteten – altså finde alle de forskellige arter man kan – dertil anvender vi appen ”naturbasen”. 

Da naturbasen er et online site, vil det derfor være en god ide at medbringe din smartphone eller tablet (enheden skal kunne gå på mobile netværk)

For at vi kan holde motoren i gang hele dagen, vil der kunne købes kage, kaffe og saft til favorable priser. 

Tilmeld dig/jer og kom helt tæt på naturen til en spændende og hyggelig dag med nørderne fra læreruddannelsen i Skive.

Tilmelding og yderligere spørgsmål skal ske på Facebook siden, her

Her vil der senere blive uploadet et program for de aktiviteter, der vil være i løbet af dagen.