Børnehave

Børnehaver og institutioner er meget velkomne på Statens Naturhistoriske Museum.

Pga. Corona-virus kan skole- og institutionsgrupper kun besøge Statens Naturhistoriske Museum - Zoologisk Museum med forhåndsbooking. Book via linket herunder.
Besøg på Statens Naturhistoriske Museum - Øster Voldgade 5-7, inkl. udstillingen Dinosaurernes konge samt i Palmehuset, Botanisk Have er ikke muligt for skole- og institutionsgrupper før august 2020. Booking åbner i uge 30.

Se billetpriser og andre praktiske forhold her. 

Statens Naturhistoriske Museum - Zoologisk Museum

ZOOLOGISK MUSEUM kan I møde dyr fra hele verden. Vi har alt fra de mindste til de største og I kan både se på udstoppede dyr, dyre-skeletter, spritpræparater, dyr på nål samt modeller af dyr og kranier.

 

 

Besøgsadresse

Statens Naturhistoriske Museum
Zoologisk Museum
Universitetsparken 15
2100 København Ø
Tlf: 22 83 63 55

Åbningstider og entré

Statens Naturhistoriske Museum - Botanisk Have

I BOTANISK HAVE er der mange og forskelligartede planter og blomster at se på. På stenhøjen midt i haven kan I gå hele vejen til toppen og nyde udsigten. Langs søen kan I kigge efter efter dyrelivet, her er både fugle, fisk og insekter - og hvis I er heldige på de lune dage ser I måske en snog, en salamander eller en sumpskildpadde.
Se de aktuelle udstillinger her.

 

 

Besøgsadresse

Statens Naturhistoriske Museum
Botanisk Have
Gothersgade 128
1123 København K
Tlf: 22 83 65 97

Åbningstider og entré

Se kort over Botanisk Have

Statens Naturhistoriske Museum - Øster Voldgade 5-7

Statens Naturhistoriske Museum - Øster Voldgade 5-7 byder på store samlinger af mineraler i mange farver og former. Her kan I finde sten i alverdens farver og former samt smykkesten og flouroserende sten. På Øster Voldgade 5-7 kan I også besøge Statens Naturhistoriske Museums særudstillinger.

 

 

 

 

 

 

Besøgsadresse

Statens Naturhistoriske Museum
Øster Voldgade 5-7
1350 København K
Tlf: 22 82 76 79

Åbningstider og entré