Værd at vide inden dit besøg

Statens Naturhistoriske Museum inkl. Zoologisk Museum, Botanisk Have og Palmehuset er igen åben efter vinterens nedlukning, og vi glæder os til at byde dig velkommen!

Tiltag for en tryg og god oplevelse


Som gæst på museet er din sikkerhed helt afgørende for os. Vi følger til enhver tid sundhedsmyndighedernes anvisninger og har indført en række tiltag for at gøre dit besøg på museet til en tryg og god oplevelse.

  • Afstand. Vi sikrer ekstra god plads ved at begrænse antallet af gæster i udstillingerne ad gangen. Vi har endvidere sørget for afstandsforanstaltninger og ensretning af smalle passager, så vi nemt kommer omkring ved hinanden. Samtidig har vi skabt ekstra plads i ankomstområder ved at adskille billetsalget fra museumsbutikkerne.

  • Øget opsyn. Med ekstra bemanding, er der altid hjælp at hente. Har du spørgsmål, eller ønsker du vejledning under dit besøg på museet, er du meget velkommen til at kontakte museets medarbejdere.

  • Rengøring og hygiejne. Vi gør ekstra meget rent på museet i denne tid. Kontaktflader, som udsættes for særlig hyppig berøring, rengørs flere gange dagligt, og der er håndsprit til rådighed ved ind- og udgange, i udstillingerne, billetsalg, café og butik.