Corona – værd at vide inden dit besøg

Her på siden finder du retningslinjer for dit besøg på museerne og i Palmehuset. Vi følger til enhver tid myndighedernes anvisninger for at sikre dig et trygt og godt besøg. Alle vores besøgsadresser er åbne, og vi glæder os til at byde dig velkommen!

Coronapas


Du skal fremvise gyldigt coronapas, når du besøger museerne og Palmehuset i Botanisk Have. Dette gælder også ved deltagelse i indendørs rundvisninger inden for almindelig åbningstid samt til foredrag med Vin & Videnskab.

Besøg i museumscaféen 'Ricco's Kaffebar' er ligeledes omfattet af krav om coronapas.

Du skal være forberedt på at skulle vise ID, hvis du bruger anden form for coronapas-dokumentation end sundhedsmyndighedernes app 'MinSundhed' eller Sundhedsministeriets app 'Coronapas', som kan hentes via App store eller Google Play

Børn under 15 år er undtaget fra at vise coronapas.

Mundbind


Fra 29. november skal du bære mundbind eller visir, når du besøger butikken på Statens Naturhistoriske Museum og Botanisk Haves butik. På resten af museet og i Palmehuset er mundbind ikke nødvendig. Mundbind er heller ikke påkrævet til events, foredrag og rundvisninger.

Timeslot til Statens Naturhistoriske Museum


Timeslot er ikke påkrævet men et tilbud til dig, som gerne vil sikre dig adgang til Statens Naturhistoriske Museum (Øster Voldgade 57) på et bestemt tidspunkt.

Tidsbestilling til Palmehuset og Zoologisk Museum er ikke nødvendig. Her møder du blot op og køber billet i døren.