30. marts 2020

Besøg det virtuelle museum

CORONA

Mens virussen har lukket for besøg på Statens Naturhistoriske Museum i disse uger, holder vi stadig åbent for viden og de gode historier, og inviterer alle til at gå på opdagelse i vores unikke fortællinger om naturens verden.

Museet har masser af spændende virtuelt indhold, som vi bringer frem i lyset igen, mens virussen forhindrer et fysisk besøg. Man kan dykke ned i podcasts om dyr og mennesker, få inspiration til aktiviteter for børnene i naturen eller ny viden på altanen, og komme med bag om et museum, hvor der stadig arbejdes på fuldt tryk, selvom det sker på lidt andre vilkår end normalt.

I de næste par uger lægger vi links til gode historier og oplevelser på vores SoMe kanaler. Så følg med på Facebook, Instagram og Twitter og se eller gense f.eks. vores prisbelønnede filmserie fra Grønland, lyt til podcasts om dissektioner eller tag med på Peter Lund Madsens tur i museet. Få inspiration til  Covid-19-egnet tegnemateriale og sæt børnene i gang med at dokumentere naturen og byens fugle- og meget mere.
Vi har samlet det hele her.

Vi opfordrer også publikum til komme med gode idéer til film eller podcasts, de vil se eller gense i kommentarsporet på de sociale medier. Så vil vi arbejde på at gøre materialet tilgængeligt.

Stil ind på de sociale kanaler, hvor vi forbinder mennesker med naturen.