5. september 2018

Geologiens Dage i hele Danmark 2018

LOKAL GEOLOGI

Det landsdækkende arrangement Geologiens Dage afholdes den 15.-16. september 2018. Find oversigten over arrangementer i dit lokalområde på www.geologiensdage.dk


Landsdækkende arrangement

15. - 16. september 2018

Geologiens Dage er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor geologer, naturvejledere og museer står parat med en række spændende tilbud, bl.a. fossiljagt, vandreture, rundvisninger, børneværksteder og udstillinger i hele landet. Der er oplevelser for alle aldre i geologiens verden.

Lokale initiativer

Geologiens Dage består af en lang række lokale initiativer, hvor du kan opleve, hvordan geologien og samfundet spiller sammen. De mange arrangementer giver tilsammen et glimt af Danmarks geologiske historie gennem 1 1/2 milliard år – fra Bornholms granitter, over kalk- og molerklinter i syd og nord til istidens landskaber og nutidens aktive kystdannelser.

Den geologiske historie er vævet tæt sammen med dyre- og plantelivets udvikling, som vi i Danmark kan følge gennem mere end 500 mio. år. Flere af arrangementerne på Geologiens Dage handler derfor også om livet i tidligere jordperioder, som vi kender det gennem de mange forsteninger, der er bevaret i de geologiske aflejringer.

Så kom ud og oplev geologien verden i weekenden den 15.-16. september – det bliver stensikkert sjovt!

Dit lokale arrangement

Find dit lokale arrangement her: www.geologiensdage.dk