19. april 2018

Ny udstilling: FORSKNING PÅ FARTEN

REJSEUDSTILLING

Onsdag d. 25. april 2018 kl. 15-16 åbner museet udstillingen FORSKNING PÅ FARTEN i shoppingcentret Field’s. Det sker i samarbejde med Experimentarium samt Uddannelses og Forskningsministeriet. FORSKNING PÅ FARTEN er en ny rejseudstilling, som bringer ca. 70 genstande fra Statens Naturhistoriske Museum og et hjertespringvand fra Experimentarium rundt til shoppingcentre i hele Danmark i 2018. Første stop er shoppingcentret Field’s.

Foto: Abdi Hedayat

Foto: Abdi Hedayat

Hvor mange gange slår et menneskehjerte på en dag? Hvad kan 15.000 blæksprutter i sprit bruges til? Og hvor kraftig er din hjerterytme sammenlignet med en hvals? Svarene på den slags spørgsmål skal normalt findes på Statens Naturhistoriske Museum og Experimentarium. Men nu ser en usædvanlig nyskabelse dagens lys.

Onsdag d. 25. april 2018 åbner forskningsudstillingen FORSKNING PÅ FARTEN for både børn og voksne inde midt i storcenteret Field’s i Ørestaden på Amager.

Udstillingen er en del af Forskningens Døgn og er arrangeret af Statens Naturhistoriske Museum, Experimentarium og Uddannelses- og Forskningsministeriet.

FORSKNING PÅ FARTEN kan ses i Field's frem til den 8. maj.

#FORSKNINGPÅFARTEN

Læs mere: www.forsk.dk/forskning-pa-farten