23. maj 2014

Seks kulturoplevelser i én billet

PARKMUSEERNE  Gå på opdagelse i naturhistoriske fund, islamisk kunst, eksperimenterende film, Kong Christian 4.'s lysthus og 700 års kunst. Alt sammen samlet i én billet.

Lørdag 24. maj slår de seks parkmuseer pjalterne sammen for en dag og inviterer til Park Life – en dag fyldt med sport, spil og tankeeksperimenter. Men når dagen er omme, går de seks museer ikke fuldstændig hver til sit.

På denne aktive dag i maj lancerer Parkmuseerne nemlig en helt ny – og længe ventet – fællesbillet. En billet der giver adgang til kulturoplevelser på de københavnske parkmuseer i op til et år.

Fællesbilletten

Med den nye fællesbillet i hånden får du adgang til Danmarks største kunst- og naturarv. Men du behøver ikke at haste gennem parkerne fra museum til museum, for din billet er nemlig gyldig i et helt år.

Billetten er personlig og giver adgang til ét besøg på Den Hirschsprungske Samling, Rosenborg Slot, SMK og Statens Naturhistoriske Museum (Geologisk Museum). I Filmhuset udløser et klip i fællesbilletten en biografbillet til Cinematekets ordinære forestillinger, mens du i Davids Samling får 10% rabat på publikationer.

Den nye fællesbillet koster 195 kr. og gælder i et år fra købsdagen. Du kan købe den nye fællesbillet i museernes billetsalg og i butikken på Geologisk Museum.