28. august 2012

Botanisk Haves Dag 2012Foto:
Botanisk Haves Dag 2011 Fotograf: Birgitte Rubæk 

Søndag den 9. september 2012 kl. 10-18

Besøg Københavns smukkeste oase og kom beriget hjem med spændende historier fortalt af Botanisk Haves gartnere og botanikere. Hør dem fortælle om planterne og deres finurlige tilpasninger og få gode råd om dyrkning og formering.

Dagen byder på mange spændende oplevelser for både børn og voksne i den nyrenoverede have. Besøg blandt andet de åbne væksthuse, forskerpavillonerne og bogcaféen. Deltag i akvarel- og tegneworkshops, gå på skattejagt med børnene og nyd kulinariske specialiteter. Langs med stierne vil der være små boder med mange forskellige aktiviteter og salg af eksotiske planter. På scenerne vil der blive fortalt historier og spillet musik, og rundt om i haven vil man kunne se interessante kunstudstillinger.

- Det er anden gang, at vi afholder Botanisk Haves Dag, og i år har vi udvidet arrangementet – blandt andet med større fokus på kunst og flere aktiviteter for børn. Vi håber, at rigtig mange vil komme forbi og opleve haven på en anderledes måde, siger Rikke Danø, projektkoordinator for Botanisk Haves Dag.

I år har vi særlig fokus på orkidéer i form af foredrag og udstillinger. Du vil kunne lave din egen orkidéplante og købe en lille stikling fra Botanisk Haves orkidésamling. Botanisk Have har gennem de sidste tre år været igennem en omfattende renovering og fremstår nu smukkere og mere indbydende end nogensinde før, så kom og oplev de mange spændende aktiviteter i en ny og forskønnet have.