Dinosaurfamilier – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

SNM > Skoletjenesten > Dinosaurfamilier

Dinosaurfamilier

FASCINATION, FORESTILLING OG VIDEN

Tag klassen med på Geologisk Museum og oplev udstillingen Dinosauer Familier.

Dinosaurer levede på jorden for millioner af år siden, og efterlod sig kun få spor. Alligevel kan videnskaben i dag ud fra fund af for eksempel fossiler, fodspor eller æggeskaller beskrive dinosaurerne og deres liv i forbavsende detaljer.

I udstilling Dinosaurfamilier på Geologisk Museum kan vi alle give vores indre dinosaurfascination frit løb blandt ægte fossiler og virkelighedstro rekonstruktioner. 

Find oplysninger om åbningstider, billetpriser og andet praktisk her.

Undervisningstilbud
I Skoletjenesten sætter vi fokus på, hvordan videnskabsfolk arbejder med ekspeditioner, genstande og undersøgelser for at nå frem til den store viden vi i dag har om for eksempel dinosaurer. Derfor har vi åbnet for to undervisningstilbud på Geologisk Museum. 

0. - 2. klasser kan bestille forløbet Ekspedition jorden rundt. Undervisingsforløbet handler om videnskabelige ekseditioner og det som de bringer hjem til museet. En videnskabelig eksedition tog for mange år siden forstenede dinosauræg med hjem fra Mongoliet. Æggene kan I se i udstillingen. Læs om tilbuddet og tilmeld klassen her.  

6. - 10. klasse kan bestille forløbet Evolution - Fra Dinosauer til fugl. Undervisingsforløbet handler om hvordan har fuglene udviklet sig - og hvad har de udviklet sig fra. Læs om tilbuddet og tilmeld klassen her.

Gymnasieklasser kan også bestille forløbet Evolution - Fra Dinosaur til Fugl. Læs mere her.