Kalender – Københavns Universitet

SNM > Kalender

Kalender

    1 2 3 4 5    
 • 18. april 2018, kl. 19:00-21:15

  Livets begyndelse

  VIN & VIDENSKAB: Geologiprofessor Minik Rosing fra Statens Naturhistoriske Museum er verdenskendt for sin banebrydende forskning i de tidligste tegn på liv på Jorden. Med udgangspunkt i denne forskning tager han os igennem en rejse, der viser, hvor langt forskerne er nået i forståelsen af livets begyndelse, og hvordan levende organismer har haft afgørende indflydelse på Jordens kemiske og fysiske udvikling. » Læs mere

 • 19. april 2018, kl. 19:00-21:15

  Sidste nyt fra rummet - meteoritter og exoplaneter

  VIN & VIDENSKAB: Professor Martin Bizzarro, leder af Center for Stjerne- og Planetdannelse og kurator for Statens Naturhistoriske Museums meteoritsamling, vil fortælle om, hvordan undersøgelser af meteoritter har givet afgørende viden om vores solsystems fødsel og udvikling. Han vil desuden tage os med på rejse til Atacama-ørkenen i Chile på en meteorit-indsamlingsekspedition og berette om de seneste danske meteoritfund. » Læs mere

 • 21. april 2018, kl. 15:30-17:00

  Familyfriendly guided tour at the Zoological Museum after hours

  Experience the atmospheric Zoological Museum after closing time on a guided tour specifically aimed at families with children. The tour will take you to a range of the museum highlights, including Denmark's only real giant dinosaur, Misty, and the famous Whale Cellar, which is usually closed to the public. » Læs mere

 • 22. april 2018, kl. 10:30-11:00

  Science espresso - Vilde myrer

  Nyd din morgenkaffe i Zoologisk Museums café i selskab med en af museets prominente eksperter, som fortæller levende om karismatiske dyr, han eller hun har et særligt forhold til. Samtidig fremvises specielt udvalgte genstande fra de videnskabelige samlinger, som normalt ikke er tilgængelige for publikum.

  Denne søndag fortæller konservator Abdi Hedayat om sit arbejde med at skelettere alt fra ulve til strandede kæmpehvaler og om, hvad museets videnskabelige samlinger bruges til.

  » Læs mere

 • 22. april 2018, kl. 15:00-16:30

  Søndagsrundvisning i Botanisk Have

  Tilbring en kølig forårseftermiddag i tropevarmen af byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur rundt i Danmarks største levende plantesamling. På denne mørke årstid fokuserer vi på de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 25. april 2018, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Tilbring en kølig forårseftermiddag i tropevarmen af byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur rundt i Danmarks største levende plantesamling. På denne årstid fokuserer vi på de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 28. april 2018, kl. 15:00-16:30

  Lørdagsrundvisning i Botanisk Have

  Tilbring en kølig forårseftermiddag i tropevarmen af byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur rundt i Danmarks største levende plantesamling. På denne mørke årstid fokuserer vi på de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 28. april 2018, kl. 15:30-17:00

  Familierundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

  Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur specielt henvendt til børnefamilier. Vi kommer rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum. » Læs mere

 • 29. april 2018, kl. 11:00-14:30

  Dissektion i konservatorernes værksted

  Kom med bag kulisserne i konservatorernes værksted og oplev en live dissektion af et større dyr, som gøres klar til at indgå i museets videnskabelige samlinger til gavn for forskning og formidling. Her får du et unikt indblik i konservatorernes daglige arbejde, mens du bliver klogere på dyrets anatomi. Og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs. » Læs mere

 • 1. maj 2018, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

    1 2 3 4 5